Een laatbloeier

Ik zag foto’s van de amaryllis voorbij komen. Mijn bol is waarschijnlijk een laatbloeier, maar niet minder dapper. Twee trossen met elk zes bloemen en nog een knop die nog moet uitkomen. Geweldig en dat uit één bol, het is een prachtig cadeau. Bedankt! Groeten Gerdien van der Zee

Bericht van Pieta Sebok (oud-lid)

Wat een prachtige site en erg leuk om te bekijken en op de hoogte te blijven. Hopelijk komt er een tijd dat jullie weer bij elkaar mogen zijn en je prachtige programma’s kunt uitvoeren. Ik denk nog altijd aan jullie, de Vrouwen van Nu Doetinchem, met heel veel genoegen terug. We zijn hier nu eindelijk sinds 15 december op onze plek in Amersfoort in ons nieuwe appartement en vinden ondanks Corona langzaamaan onze weg. Na Corona valt er nog veel te ontdekken in de nieuwe omgeving. Het ga jullie goed!

Veel succes en een groet aan allen van Pieta

PS: Voor degenen die een vast telnummer hebben van mij, dat is er niet meer. Mijn mobiele nummer is 06-2757-6589.

Beginners geluk

Lieve mensen van Vrouwen van Nu, wat was ik blij met mijn amaryllis bol. Ik had er nog nooit een gehad. En kijk nu eens!! Ik wil jullie laten meegenieten van de prachtige bloei van deze bol. De derde knop zit er aan te komen. Hoop dat we elkaar spoedig weer kunnen ontmoeten. Ik kijk er naar uit. Lieve groetjes van Riet Rietbergen-Bloemendal.

De winnaar is …

Onze amaryllis winnaar is Lia Leeflang. Zij stuurde ons als eerste een foto van de prachtige bloemen van haar amaryllis en is daarmee de winnaar geworden. Nu maar hopen dat ons leven ook weer gauw tot bloei komt! Gefeliciteerd Lia.