Het bestuur is op zoek naar:

Een contactvrouw

Geniet je altijd van onze activiteiten en houd je zelf ook van organiseren en heb je nog wat vrije tijd, dan is het misschien iets voor jou om contactvrouw te worden. Per direct zijn wij opzoek naar versterking voor Nelleke Speelman in de wijk Centrum-Stad. Wil je graag weten wat een contactvrouw zoal doet? Bel Nelleke Speelman.

Versterking Lief en Leed commissie

We zijn op zoek naar een enthousiast derde lid die het Lief en Leed team wil komen versterken. Wanneer de Lief en Leed commissie bericht ontvangt dat een lid ziek is of om een andere reden behoefte heeft aan contact, wordt een afspraak gemaakt en een bezoekje gebracht. Vraag gerust informatie als je denkt dat dit iets voor jou is. Bel Anneke Jager of Ria Bouwens.

Sprekers

Ieder jaar wordt er een nieuw programma bedacht. Lijkt het je leuk om samen met het bestuur gevarieerde onderwerpen uit te kiezen voor ons jaarprogramma? Samen met Lieke Siebelink ga je ervoor zorgen dat de sprekers worden benaderd zodat het gekozen programma uitgevoerd kan worden. Lijkt je dat leuk om te doen? Neem contact op met Lieke Siebelink.

Bestuurslid

Wist je dat we bijna ieder jaar op zoek zijn naar nieuwe bestuursleden en dat we graag horen of je hiervoor belangstelling hebt.