Op deze ontmoetingsplaats kun je spullen aanbieden, een maatje zoeken voor een bioscoopje of wat dies meer zij. Als je een item wilt plaatsen of aanschaffen stuur dan een mailtje naar het secretariaat.

AANBOD


Boeken

De Napolitaanse romans van Elana Ferrante zijn niet meer in de aanbieding.

Het Zevende Kind, een roman van Erik Valeur. In 1961 worden zeven kinderen geboren op kraamafdeling B van het Rigshospital in Kopenhagen. Alle zeven worden ze ter adoptie afgestaan en een dag na hun geboorte naar het Kongslund-kindertehuis gebracht. Een onvergetelijk verhaal over de levens van zeven kinderen die voor altijd met elkaar verbonden zijn. (01-01-2021)

Wat ons niet zal doden van David Lagercrantz. Het vervolg op Stieg Larssons Millenium-serie. Mikael Blomkvist en Lisbeth Salander zijn terug. Een heerlijk spannend verhaal. (01-01-2021)


Hond uitlaten

Heb je een lieve gehoorzame hond die af en toe uitgelaten moet worden? Ik doe het graag voor €7,50 per keer + reiskosten: Eileen Gordijn


VRAAG


Vacature: contactvrouw voor twee verschillende wijken

Geniet je altijd van onze activiteiten en houd je zelf ook van organiseren en heb je nog wat vrije tijd, dan is het misschien iets voor jou om contactvrouw te worden. Per direct zijn wij opzoek naar versterking voor Nelleke Speelman in de wijk Centrum-Stad en zoeken we een of twee vervangsters voor Gerda Scheffer voor de wijk Trommelslag-Schöneberg. (01-01-2021)

Vacature:  versterking bij de Lief en Leed commissie

We zijn op zoek naar een enthousiast derde lid die het Lief en Leed team wil komen versterken. Wanneer de Lief en Leed commissie bericht ontvangt dat een lid ziek is of om een andere reden behoefte heeft aan contact, wordt een afspraak gemaakt en een bezoekje gebracht. Vraag gerust informatie als je denkt dat dit iets voor jou is. Bel Anneke Jager of Ria Bouwens. (01-01-2021)