Op de jaarvergadering presenteren wij ons nieuwe programma met maandelijks een afdelingsavond waar ieder lid welkom is. De avonden bevatten interessante presentaties over zeer gevarieerde onderwerpen, creatieve en muzikale avonden met aan het eind van het jaar de kerstviering georganiseerd door het bestuur.

Afdelingsavond

De afdelingsavonden worden gehouden in Zalencentrum De Kruisberg, Kruisbergseweg 172, 7009 BT Doetinchem, telefoon 0314-324123. De avonden beginnen steeds om 19.30 uur en de zaal is open vanaf 19.00 uur.
Bij binnenkomst koop je twee muntjes voor koffie of thee en een drankje in de pauze. Op de afdelingsavonden zijn gastvrouwen aanwezig om eventuele nieuwe leden wegwijs te maken.

Commissies

Naast de afdelingsavonden hebben de commissies vaak een eigen programma met uitstapjes zoals een expositie of een tuin bekijken, een excursie zoals een stadswandeling, er wordt een heleboel georganiseerd.

De activiteiten van de culturele commissie en de tuinclub worden aangekondigd op de afdelingsavonden en in de nieuwsbrief vermeld. Vooraf betalen is tegenwoordig nodig. Bij het meedoen aan onze activiteiten geldt de regel: opgeven is meegaan is meedoen. Deelname is op eigen risico.

Wil je lid worden van een commissie? Meld je dan aan bij de betreffende contactpersoon. Kijk bij commissies wie dat zijn.

Ringavond

Een keer per jaar is er een Ringavond. Onze afdeling vormt samen met de afdelingen Angerlo, Dieren, Hummelo/Keppel/Drempt, Steenderen, Vorden en Zeddam één RING, genaamd Ring 4. Onze afdeling wordt door één van onze bestuursleden vertegenwoordigd binnen de Ring. Het ringbestuur organiseert eens per jaar een gezamenlijke avond voor alle leden van de ring. De ringavonden worden altijd druk bezocht vanwege het aantrekkelijke programma.

Provinciale ontmoetingsdag

Ook eens per jaar is er de provinciale ontmoetingsdag, waar ieder lid van onze provincie welkom is. Alle activiteiten van het provinciaal bestuur zijn terug te vinden op: vrouwenvannu.nl/gelderland

Verder…

In de Agenda staan al onze activiteiten en vind je een omschrijving van onze afdelingsavonden, fietstochten en excursies. Daarnaast versturen we regelmatig een nieuwsbrief aan de leden waarin je de activiteiten voor die maand nog eens kunt nalezen.

Neem gerust je buurvrouw of vriendin eens mee naar een afdelingsavond, met uitzondering van de jaarvergadering en de kerstviering. Wie weet voelt zij zich bij ons thuis!